Darilna kuverta,  Mavelu,  Najlepši par,  Scan-n-cut,  Tresočka,  Voščilnice - za rojstni dan

Tresočka v rožnatem oboku

Naj prekinem serijo prazničnih voščilnic z voščilnico za 40. rojstni dan. Za tokratno slavljenko sem izdelala kar dve voščilnici, drugo voščilnico pa pokažem v naslednji objavi.

Tehnikalije

S to voščilnico sem prekinila tudi obdobje, ko pri svojem ustvarjanju nisem barvala motivov. Kar preveč časa je že minilo, odkar sem nazadnje poprijela po alkoholnih markerjih in barvicah, zato sem se odločila, da jih vključim v to voščilnico.


Oblika voščilnice je troslojna tresočka, z okencem na sprednji strani. Tako obliko voščilnice sem uporabila tudi pri TEJ voščilni s samorogi. Ima neki svoj posebni čar, poleg tega pa omogoča tudi veliko prostora za okrasitev. V tem primeru sem v notranjost dodala tudi manjšo kuverto, kamor se je dalo darilo oz. prispevek za dopust v daljne kraje.

Sprednjo stran voščilnice sem izdelala s štampiljko Mavelu – Romantični oboki v cvetju, katero sem odtisnila s pomočjo črne Mavelu blazinice – Black sapphire. Motive sem pobarvala s pomočjo Nuvo alkoholnih markerjev. Okno v sredini voščilnice sem izrezala s pomočjo naprave Brother Scan-n-cut. Oba panela sta skupaj zlepljena s 3D penastim lepilnim trakom. Polnilo za tresočke so razni Mavelu kompleti sekvinov. Število 40 sem izrezala s šablonami Tine Baša za Rayher Velike številke. Voščilo “vse najboljše” je štampiljka Mavelu – Naj bo fantastično. 

Na drugo stran voščilnice sem prav tako odtisnila rožnat okvir, le da sem v notranjost odtisnila voščilo iz istega kompleta štampiljk. 

V samo notranjost sem, kot že rečeno, dodala manjšo kuverto in vse skupaj dekorirala z napisom in manjšimi odtisi rož, ki se prav tako nahajajo na kompletu štampiljk Mavelu – Romantični oboki v cvetju.

Prejemnica je bila navdušena nad voščilnico in samim darilom, ki se je, priročno, nahajal v sami voščilnici. 

Mavelu – Romantični oboki v cvetju, Mavelu – Naj bo fantastično, Nuvo alcohol marker

Kajpa tebi? Je voščilnica všeč? Zaupaj mi v komentarju spodaj, z veseljem ga bom prebrala.

VOŠČILNICO PRIJAVLJAM NA:

P.S s to voščilnico sem zmagala na blog izzivu, za kar sem izredno vesela in hvaležna.

Krafty chicks challenge: Challenge #645 – week 1 (stamp act); Januar 2023

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

26 komentarjev

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja