Novo,  Voščilnice - kar tako,  Voščilnice - za rojstni dan

Rumene rože na voščilnici za rojstni

Že kar nekaj časa je minilo, odkar sem v roke vzela barvice, akvarelne in navadne, ter z njimi pobarvala odtis. Lepo je bilo, sproščujoče.

Zakaj ravno rumene barve? Ker že zelo pogrešam sonce in upam, da ga bo v prihajajoči pomladi mnogo več.

Čestitka za rojstni dan

Tehnikalije

Najprej sem na akvarelni papir odtisnila z Distress Ink Antique linen štampiljko Gina K – Flowers for you. Cvetove sem nato najprej pobarvala v akvarelni tehniki z Distress watercolor barvicami, nato pa dodala še detajle s Faber Castell Polychromos barvicami. Ozadje sem pobarvala s sivo-modro Speckled Egg Distress watercolor barvico. Voščilo (Mavelu Osnovni napisi) sem vroče embosirala z Distress Embossing powder super fine detail – black. Dodala sem še črne packe z razredčeno Distress ink Black soot blazinico in zelene kapljice.

Voščilnica z rožami

Na koncu sem dodala še rumen in črn trak ob strani voščilnice in zaoblila njene robove. Tako je voščilnica dobila nekoliko drugačno obliko.

Všeč mi je združiti različne barvne medije, tehnike in tako ustvariti malo bolj drugačno voščilnico. Upam, da ti je všeč. Zaupaj mi spodaj v komentar, z veseljem ga bom prebrala.

VOŠČILNICO PRIJAVLJAM NA:

P.S S to voščilnico sem zmagala na blog izzivu. Zmage sem izredno vesela, saj pomeni, da je design team izbral mojo voščilnico izmed velikega števila voščilnic ustvarjalk z vsega sveta. Hvala!

Craft-alnica: #355 – Rumena (marec 2024)

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

20 komentarjev

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja