Novo,  Voščilnica ob poroki,  Voščilnice - moške,  Voščilnice - za Valentinovo

Srčna pizza

Po dolgem času se spet oglašam z voščilnico polno ljubezni. In to dobesedno. Voščilnica je nastala za praznik vseh zaljubljencev, valentinovo. Podarjena je bila nekomu, ki zelo rad peče pizze, zato je tokrat pizza v obliki srca.

A ste jo kdaj že jedli v taki obliki? Moram reči, da sem sama imela to čast. In verjemite mi, res je boljšega okusa 😉

Tehnikalije

Zamisel za obliko voščilnice sem dobila pri ustvarjalki Kavya, ki je pizzo v obliki srca shranila v kartonasto škatlo, slednja pa je obdarovanca čakala na mizi. 

Tudi sama sem skušala v ozadju voščilnice poustvariti leseno mizo in prt z vzorcem, ki ga pogosto najdemo v italijanskih pizzerijah. Karton pizze sem okrasila z vroče embosiranim voščilom (Ranger super fine detail – White) “You have a pizza my heart”, ter zelenimi in rdečimi kvadrati. Kvadrate sem najprej odtisnila v beli barvi (Distress ink Picket Fence), potem pa nanjo odtisnila še zelene (Distress oxide Mowed lawn) in rdeče (Distress oxide Barn door) kvadrate, da bi slednji prišli bolje do izraza na temni podlagi. 

Vočilnica za Valentinovo

Za izdelavo voščilnice sem uporabila štampiljke (Pizza My Heart) in rezalne šablone (Love you to pizzas) proizvajalca Taylored Expressions.

Se sprašuješ, od kje mi ta izbor baru? Zelena, rdeča in bela so barve italijanske zastave, dežele, ki slovi po najboljše narejenih pizzah. 

Zanima me, ali se tudi ti obdaruješ za valentinovo s kako drobno pozornostjo, ali ta, tako imenovani praznik, kar preskočiš?

Zaupaj mi svoje mnenje spodaj v komentar, res me zanima, kaj si misliš.

VOŠČILNICO PRIJAVLJAM NA:

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

12 komentarjev

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja