Mavelu,  Sizzix,  Voščilnice - moške,  Voščilnice - za rojstni dan

Gentleman z delavskim orodjem

Današnji slavljenec si vsak dan za v službo nadene suknjič s kravato, a ob prostem času rad poprime po orodju in sam postori kaj okoli hiše. Rad sam kaj izdela ali popravi. Zato je za rojstnodnevno darilo dobil nov kovček za orodje, kjer bo lahko urejeno in varno shranil svoje orodje. Temu primerno sem seveda želela izdelati tudi voščilnico.

Mavelu rezalna šablona Gentleman 007

Tehnikalije

Končno sem lahko uporabila novo Mavelu rezalno šablono Gentleman 007. Suknjič sem izrezala iz temno modrega papirja z “linen” teksturo Maritime. Ovratnik in žepe sem pobarvala s temnim alkoholnim markerjem, zato da sem jih dodatno potemnela. Srajci sem izdelala s Color copy 250g papirjem, kateremu sem dodala reliefni vzorec s Sizzix embosirno srajčko.

Kravata je izrezana z vzorčnim papirjem.

Voščilo “Vse najboljše” sem izrezala z rezalno šablono Voščila na vrvici – Rezalne šablone Najlepši par.

V zgornji žep sem zataknila nekaj izrezanih vzorcev orodja, ki ga moški pogosto uporabljajo pri svojem delu v delavnici. orodje in žep sem na sam suknjič zalepila s 3D penastimi blazinicami

Pri izdelavi voščilnic rada združim nekaj osebnih značilnosti slavljenca in to kar bo njegovo darilo, ter s tem naredim presenečenje še toliko bolj posebno.

Mavelu rezalna šablona Gentleman 007

VOŠČILNICO PRIJAVLJAM NA:

P.S s to voščilnico sem se uvrstila med TOP 3 izdelke na Craft-alnica blogu. Super hvaležna 🙂

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

26 komentarjev

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja