Embossing folder,  Mavelu,  Najlepši par,  Poletje,  Sizzix,  Tim Holtz,  Voščilnice - za rojstni dan,  Zima

Voščilnica za smučarko in odbojkarico

Kako lepo je, ko lahko izdelam voščilnico, ki je pisana na kožo slavljencu ali slavljenki. Tako kot za Martino, ki je praznovala svojih 40. let. Martina je športnica po duhu. Pozimi svoj prosti čas preživlja na smučeh in zasneženimi hribi, poleti pa na peščenih igriščih igra odbojko na mivki. Seveda sem to želela vključiti v personalizirano voščilnico, hkrati pa sem jo želela tudi ohraniti elegantnega videza, saje le gre za žensko okroglo obletnico.  

Tehnikalije

Del ozadja je narejen z suho embosiranim brus papirjem

Ozadje voščilnice je narejeno iz dveh suho embosiranih panelov. Belega sem izdelala z Altenew Ribbon Waves 3D Embossing Folder in uprizarja smučine – sledi, ki jih smuči pustijo v svežem snegu. Pri rumenem panelu sem bila nekoliko bolj iznajdljiva. S Sizzix 3D embossing folder –
Flowing waves sem suho embosirala Bosch rumen brus papir, ki se uporablja za brušenje lesa, kovin in podobnih materialov. Ne, takih pripomočkov po navadi ne najdeš v papirnatih ustvarjalnih kotičkih. Je pa dodal ravno pravšnjo teksturo in dimenzijo mivke, ki je na odbojkarskem igrišču. Da bi uprizoritev obeh športov še bolj prišlo do izraza, sem dodala še odtis, ki jih s pancerji narediš med hojo po snegu in bosega stopala v mivki.

Voščilnica za 40. rojstni dan

Dodala sem še rože, izrezane iz paus in zlatega papirja. Ime sem izrezala s pomočjo Sizzix & Tim Holtz – Alphanumeric Theory (665924), medtem ko sem število izrezala s pomočjo šablone Sizzix & Tim Holtz – Alphanumeric Bulletin (666281). Pod število sem za dimenzijo dodala še izreze iz kappa plošče.

Okrasila sem tudi notranjost voščilnice. Dodala sem kuverto, v katero so šli bankovci. Nanjo sem odtisnila štampiljko od Najlepši par – Kupon za srečo. Voščilo v notranjosti same voščilnice je štampiljka Mavelu – Napisi za lepši dan, medtem ko tisto na kuverti je Mavelu – Osnovni napisi. Rože so štampiljka Altenew – Poppy Garden.

Najbolj se veselim izdelave voščilnic, ki so prejemnikom pisane na kožo. Menim, da lahko tako obdarovanca/-ko še bolj presenetimo in osrečimo. Posebno praznovanje pa prav kliče, po posebnem darilu. Se strinjaš?

VOŠČILNICO PRIJAVLJAM NA:

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

12 komentarjev

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja