Voščilnica ob poroki

Za 60 let poroke

Pred časom sem imela priložnost in čast izdelati voščilnico ob praznovanju 60. obletnice poroke. Kako lepo praznovanje, prav posebno. Taka častitljiva obletnica je klicala po izdelavi voščilnice, ki izžareva ljubezen: je hkrati preprosta, a ima polno malih detajlov, ki jo naredijo nekaj posebnega. Odločila sem se za klasično belo – zlato barvno shemo, ki bi lepo zaokrožila preproste in posebne elemente. 

Poročna voščilnica

Tako kot (si lahko le predstavljam) poteka 60 let skupnega življenja. Veliko preprostega vsakdana in nekaj posebnih dni, ki za zmeraj ostanejo v spominu.

Tehnikalije

Osnova voščilnice je izdelana z zlatim robom in belim kartonom, ki sem ga suho embosirala s Crafter Companion – Regency swirls embossing folder. Osrednji elementi na voščilnici so izrez iz lepenke poročnega para v srcu, zlata poročna prstana izrezana s pomočjo rezalne šablone Craft&You – Wedding rings in cvetlični aranžma, izrezan s pomočjo seta rezalnih šablon Spellbinders – Be Bold Blooms.

Notranjost voščilnice

Notranjost voščilnice sem okrasila z elementi, ki so jo naredili nekoliko bolj personalizirano. Odtisnila sem posvetilo v loku iz seta štampiljk Mavelu – Napisi na obokih za vsak dan, ter vetrno rožo iz seta štampiljk Tonic Studios – Ahoy Sailor, saj par zelo rad potuje po svetu. Dodala sem še nekaj rožnatih izrezov in zlat izrez številke 60 s šablonami Tine Baša za Rayher Velike številke.

Voščilnica je kar visoka, saj je izdelana iz veliko slojev izrezov in zaradi tega ne more v kuverto. Zato sem izdelala darilno škatlico s prozornim okencem, v kateri lahko varno spravimo in predamo naprej voščilnico.

Res me veseli izdelovati voščilnice za tako posebne priložnosti, a je to hkrati tudi velika preizkušnja, saj želim ustvariti izdelek, ki je pisan na kožo prejemnikom.

Misliš, da mi je tokrat uspelo?

VOŠČILNICO PRIJAVLJAM NA:

P.S S to voščilnico sem zmagala na blog izzivu. Zmage sem izredno vesela, saj pomeni, da je design team izbral mojo voščilnico izmed velikega števila voščilnic ustvarjalk z vsega sveta. Hvala!

Allsorts challenge: AG + one for the girls #726 – flowers for the girls (May 2023)
Craftalnica: #334 Voščilnica za okroglo obletnico (May 2023)

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

21 komentarjev

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja