Voščilnice - moške,  Voščilnice - za rojstni dan

Party miške za rojstni dan

Moje prve voščilnice so imele pobarvane motive, saj je to tehnika, ki mi je blizu in jo imam rada. Vsi detajli, ki jih z barvami lahko dosežem, naredijo sliko tako živo! To seveda, zahteva svoj čas, ki pa ni nujno, da ga zmeraj imam na voljo dovolj.

S časom sem tudi želela preizkusiti tudi kaj novega in tako imajo zadnje čase moje voščilnice dodane bleščeče elemente, različne izreze iz papirja ali drugih materialov. 

Pri tej voščilnici pa sem odtavala nazaj k svojim ustvarjalnim koreninam – back to basic

Voščilnica za rojstni dan v akvarelni tehniki

Tehnikalije

Že dolgo sem se spogledovala s setom štampiljk Colorado Craft Company & Anita Jeram – Party time in ko sem ga končno dobila, sem vedela, da so ilustracije ravno pravšnje za barvanje z distress blazinicami v tehniki brez linij oz. “no line watercoloring”. 

Na Daler & Rowney akvarelni papir sem na rahlo odtisnila štampiljke z Distress Ink Lost shadow odtenkom, ravno toliko, da so nastali obrisi ilustracije. Nato sem pričela z barvanjem le teh.

Miške sem z zelo tankim čopičem pobarvala z Distress odtenki Lost shadow, Pumice stone in Hickory smoke. Lička so pobarvana z odtenkom Worn Lipstick.

Ostali elementi na voščilnici so v živo rumeni (Squeezed lemonade), temno modri (Blueprint sketch) in živo zeleni barvi (Twisted citron), ker je voščilnica namenjena oboževalcu Valentina Rossija, nekdanjega dirkača Moto GP. 

Pobarvanim elementom sem dodala le še nekaj detajlov z Glossy Accent, ter belim in črnim Gelly Roll pisalom. Voščilo je štampiljka iz seta Colorado Craft Company & Anita Jeram – Birthday Wishing, ki sem jo večkrat odtisnila z Memento – Danube blue in vroče embosirala s prozornim prahom, da mu dodam sijaj.

Okrasila sem še kuverto in notranjost voščilnice, v kateri je majhna kuverta za denar. 

Voščilnica za rojstni dan v akvarelni tehniki

Z izdelkom in barvanjem sem zadovoljna, tudi če sem že nekoliko iz prakse. Kako se pa tebi zdi? Zaupaj mi spodaj v komentar, kaj si misliš, res me zanima.

VOŠČILNICO PRIJAVLJAM NA:

P.S S to voščilnico sem zmagala na blog izzivu. Zmage sem izredno vesela, saj pomeni, da je design team izbral mojo voščilnico izmed velikega števila voščilnic ustvarjalk z vsega sveta. Hvala!

Creative fingers challenge blog: AG #254 (Maj 2023)
male room top winner
The male room: Challenge #174 – Animals (Junij 2023)

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

18 komentarjev

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja