Distress Oxide,  Mavelu,  Poletje,  Ustvarjalna akademija 2021/22,  Voščilnice - moške,  Voščilnice - za rojstni dan

Moška športna voščilnica

Moška voščilnica, pa smo tam. Strah in groza večine ustvarjalk čestitk. Za piko na i sem jo izdelovala za dobrega prijatelja, ki vedno nestrpno pričakuje mojo čestitko, češ da ga vsakič zanima kaj bom pripravila. Samo darilo za rojstni dan je sekundarno, važna je čestitka. Tudi tokrat je bilo tako, iz darilne vrečke je najprej pograbil čestitko 😊

Pri iskanju ideje mi je pomagal fant: »Kaj če bi naredila nekaj s kajtom?«, prijatelj se je namreč pred kratkim vpisal v šolo kajtanja. Seveda!

Združila sem dve stvari v eno. Naredila sem čestitko za dobrega prijatelja in »domačo nalogo« pri Ustvarjalni akademiji kjer smo vadili zabrisovanje (blendanje) barvnih blazinic.

Tehnikalije

Za ozadje sem zblendala Distress Oxide Tumbled Glass, Salty Ocean, Blueprint Sketch, Squeezed Lemonade (Broken China s slike spodaj nisem uporabila) in tako uprizorila (Artsy) morje in sonce. Za dodaten efekt pljuskanja morja pod desko sem ozadje pošpricala z vodo in čarovnija Distress Oxidov je naredila svoje…

Ta lažji del je bil za mano… kako pa izdelat kajterja? Sprintanim ilustracijam se raje izognem, če je le možno. Pa sem se spomnila na opcijo silhuete, ki bi še zmeraj izstopala nad barvitim ozadjem. Na internetu sem našla sliko in jo izrezala iz črnega kartona.

Na črn karton sem dodatno embosirala napis »Be brave« iz seta štampiljk Botanical Burst od Tonic Studios in Nuvo embossing powder v barvi Serenity blue. Napis sem na čestitko zalepila s 3D penasto blazinico, pod njo pa za kontrast naredila senco z rumenim washi tapeom.

Da je izdelek še bolj dodelan sem obris vala zabrisala še na kuverto in zadnji del voščilnice, kamor sem odtisnila še napis »Izdelano z dušo in srcem« Mavelu štampiljko iz seta Ročno delo.

PRI IZDELAVI SEM UPORABILA

Tonic Studios Botanical Burst stamp set

Mavelu Ročno delo stamp set

Nuvo Serenity blue embossing powder

Washi tape

Distress Oxide Tumbled Glass, Salty Ocean, Blueprint Sketch, Squeezed Lemonade

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja