Distress ink,  Distress Oxide,  Embossing powder,  Najlepši par,  Voščilnice - praznične,  Zima

Božična zvezda

Božična zvezda je eden od simbolov praznikov in gotovo bo tudi letos okrasila marsikatero stanovanje. Največkrat jo najdemo v rdeči barvi, seveda pa obstajajo tudi v različnih odtenkih, od roza do modrih 💫.

Meni sta najljubši rdeča in bela. Morda zato, ker sem bolj klasičen tip osebe. 

Crafter’s Companion/Gemini 3D Embossing Folder & Stencil – Precious Poinsettias

Tehnikalije

V takšni barvni kombinaciji sta tudi božični zvezdi v tej kolekciji. Ena je rdeča in bolj barvita, druga je bela, bolj prefinjena in elegantna. Obe imata izrazit 3D učinek, saj sta izdelani s Crafter’s Companion/Gemini 3D Embossing Folder & Stencil – Precious Poinsettias. Rdečo božično zvezdo sem pobarvala s priloženo šablono in Distress Oxide Lumberjack plaid ter Distress Ink Festive Berries blazinicami. Spodnji del voščilnic krasi rdeč papir s teksturo. Voščilo je štampiljka Najlepši par Veselje ob praznikih , ki sem ga vroče embosirala z Nuvo Classic gold embosirnim prahom. Obe voščilnici imata zlate detajle, ki ju popestrita in dodata nekaj blišča 🌟. Katera ti je ljubša?

Vsaka voščilnica ima priloženo tudi ujemajočo okrašeno kuverto ✉️.

A je tudi tvoja najljubša rdeča barva božične zvezde? Komaj čakam, da vidim katera je. Zapiši spodaj v komentar 👇.

VOŠČILNICO PRIJAVLJAM NA:

P.S s temi voščilnicami sem bila med TOP PICK na blog Izzivu Love to Scrap challenge blogspot: AG #158. Tega sem vzelo vesela, saj je dokaz, da gredo moji izdelki v pravo smer.

Love to Scrap challenge blogspot AG #158, December 2022 

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

30 komentarjev

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja