Distress ink,  Distress Oxide,  Najlepši par,  Scan-n-cut,  Voščilnice - za rojstni dan

MAČKA IN ŠPRICER

Najbolj se razveselim, ko me kontaktira stranka in ima jasno idejo, kaj si želi na voščilnici. Pred časom sem dobila naročilo za voščilnico za 30. rojstni dan, na katerem so si želeli:

1) mačko

2) špricer

Dve meni ljube stvari… 🙂 

Ampak kako to združiti na eni sami voščilnici? Ideje so začele kapljati, zamislila sem si prostor za druženje, ki mu na obali rečemo “cantina”,  opečnate stene in leseno mizo s tradicionalno rdeče-belim prtom, na kateri bosta steklenica mineralne vode (Radenske s tremi srci) in belega vina (Malvazija Vina Koper). Kdor pa pozna mačke dobro ve, da se slednje vedno potikajo okoli mize z ljudmi. 

Stranka je bila vesela, jaz pa tudi.

Tehnikalije

Vzorec mize in prta sem dosegla s scrapbook papirji, medtem ko sem opečnat zid naredila s šablono (domače izdelave s pomočjo Scan-n-cut) in Distress Oxide blazinico Brushed corduroy ter Distress Ink Rusty hinge. Steklenici vina Radenske, ter kozarec sem izrezala s Scan-n-cut, medtem ko so 3 srca izrezana s pomočjo najmanjših šablon src, kar jih premore trg –  Tina Baša in Rayher – drevo. Da bi izpostavila kozarec špricerja, sem mu dorisala črne pikice (mehurčki) in ga prekrila z Glossy accents. Samo voščilo sem tudi izrezala iz več slojev črnega kartona s pomočjo naprave Brother Scan-n-cut. Štampiljko mačke sem odtisnila s sivo Versafine Smokey Gray blazinico in jo pobarvala z Nuvo Aqua Flow akvarelnimi markerji (barve Indigo Batik, Clear water, Just Peachy).

Tehnika barvanja odtisa štampiljke je novembrska, medtem ko sta izdelava stencil šablon in ustvarjanje pokrajine z njihovo uporabo aprilska lekcija v Ustvarjalni akademiji

VOŠČILNICO PRIJAVLJAM NA:

Sweet stampers: Challenge 69 – animals

Allsorts challenge blog: Week 680 – Any stamped image

Najlepši par: Galerija junij 2022 – 3 mala srca 

Ti je voščilnica všeč? Misliš, da sem ujela elemente, ki si jih je želela stranka?

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

6 komentarjev

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja