Distress ink,  Distress watercolor pencils,  Slimline,  Tim Holtz,  Voščilnice - Baby shower

Voščilnica za Baby shower

Priznam, da nisem imela veliko priložnosti izdelati voščilnice za to praznovanje. Čestitka mora vsebovati sporočilo, tako za prihajajočega novega družinskega člana/članico, kot za bodočo mamico. Topla, ljubka in polna pozitivne energije. Objavljam dve voščilnici, ki sta nastali ob različnih priložnostih, torej za dve različni mamici 🙂

Tehnikalije

Za baby shower sta se mi zdela zelo primerna seta štampiljk Colorado Craft Company – Happy Day in Amazing Mom. Ilustraciji sta delo avtorice Anite Jeram, ki je ilustrirala pravljico “A veš koliko te imam rad?” avtorja Sama McBratneyja.

Prvo voščilnico sem pobarvala z Distress inki. Ker je spol dojenčka bil še skrivnost, sem voščilnico pobarvala v nevtralnih zeleno-rumenih barvah. 

Colorado Craft Company – Happy Day, Amazing Mom

Drugo voščilnico sem pobarvala z Distress watercolor barvicami. Bodoča mamica je pričakovala punčko, je pa že imela fantka. Zato sta mami zajklji delala družbo manjši zajček z modrim metuljčkom, ter zajčica z rožnato pentljico med ušesi.

A ste že bili na kakem Baby shower-ju? Se vam motivi na mojih voščilnicah zdijo primerni? 

Zaupaj mi spodaj v komentar, vesela ga bom.

VOŠČILNICO PRIJAVLJAM NA:

P.S. S to voščilnico sem bila izbrana med najbolšimi voščilnicami na slednjih blog izzivih. Izbora sem zelo vesela, saj potrjuje, da s svojim ustvarjam grem v pravo smer.

  • TOP 3 voščilnice na blog izzivu Creative Fingers.
Creative fingers challenge blog: AG #247 (January 2023)













  • TOP cards Love to Scrap challenge blogspot.
Love to Scrap challenge blogspot AG #159 (March 2023)




Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

10 komentarjev

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja