Autumn,  Dispress spray,  Distress ink,  Distress Oxide,  Distress paint,  Embossing powder,  Mixed Media,  Tim Holtz,  Vesela hiška,  Voščilnice - kar tako

Zajemi sapo in se nasmej

Tokratna voščilnica je nastala za praznovanje dveh priložnosti hkrati: rojstni dan dobre prijateljice in za praznovanje 8. marca, oziroma praznika žensk. 

Želela sem si izdelati voščilnico, ki bo predstavljala izrazito moč ženske, a hkrati tudi njeno preprosto ženstvenost. Želela sem, da ima tudi močno sporočilo. Upam, da sem to dosegla z barvitim ozadjem, črno-belimi osrednjimi elementi in napisom “Laugh as much as you breathe”, ki kliče po sreči.

Tehnikalije

Na Strathmore Bristol papir sem z Distress Paint Walnut stain akrilno barvo odtisnila motiv notnega zapisa s štampiljko Stampers Anonymous & Tim Holtz: Department Store. Barvo sem najprej na štampiljko nanesla z valjčkom Distress medium brayer in jo šele potem odtisnila na papir.  

Nato sem s pomočjo VersaMark watermark blazinice odtisnila rožnat vzorec s štampiljko Stampers Anonymous & Tim Holtz: Exquisite in ga vroče embosirala z Ranger super fine detail – Black prahom. 

Sledilo je barvanje ozadja z Distress spray stain (Saltwater taffy, Lumberjack plaid, Salty ocean, Mustard seed) in Distress Oxide spreji (Tea dye). Nanose sem dodajala postopoma in jih vmes sušila z grelno pištolo. Za dodaten učinek sem dodala bele (Ranger Media Gloss Sprays – White), črne (Distress Oxide spray – Black soot) in vodne kapljice. 

Distress spray background, IndigoBlu stamp – Live laugh love, Stampers Anonymous & Tim Holtz: Department Store, Stampers Anonymous & Tim Holtz: Exquisite

Nazadnje sem na ozadje dodala voščilo, ki sem ga na ozadje odtisnila z Versafine Onyx black blazinico in izreze, ki so nastali iz štampiljke IndigoBlu – Live laugh love. Ker je ozadje tako barvito, sem želela, da osrednji elementi ostanejo enobarvni in so tako v ospredju, ter postavijo ravnotežje na voščilnici. Za zaključek sem celotno voščilnica osenčila še z Distress Oxide Ground espresso, ter Black soot blazinicama.

Distress spray background, IndigoBlu stamp – Live laugh love, Stampers Anonymous & Tim Holtz: Department Store, Stampers Anonymous & Tim Holtz: Exquisite

Ti je všeč voščilnica? Zaupaj mi spodaj v komentar, vesela ga bom.

VOŠČILNICO PRIJAVLJAM NA:

P.S S to voščilnico sem zmagala na blog izzivu, za kar sem zelo hvaležna.

Lil patch of crafty friends:AG #201 March 2023
Corrosive challenges by Janet: AG #3 March 2023

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

18 komentarjev

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja