52CCT,  Distress Oxide,  Embossing powder,  Najlepši par,  Sizzix,  Tim Holtz,  Ustvarjalna akademija 2021/22,  Voščilnice - praznične,  Zima

Prozorna božična voščilnica

Danes zvečer je pri nas na obali snežilo. To je seveda redek pojav, zato sem se odločila za objavo te praznične voščilnice, ki je nekoliko drugačna, posebna. Tak, kot je bil današnji večer.

Praznična voščilnica s prozornim oknom

Tehnikalije

Osnovo voščilnice sem izdelala s craft papirjem, čigar robove sem osenčila z Distress Oxide Ground espresso blazinico. Sprednji del voščilnice je le delno iz papirnate osnove, saj je osrednji del voščilnice iz acetata oz. plastične folije, ki sem jo embosirala s 3D Sizzix embosirno srajčko Christmas tree. Relief je že sam po sebi zanimiv, a to, da je voščilnica prozorna, se mi zdi še bolj zanimivo.

Spodnji del voščilnice predstavljajo hribi, ki sem jih izdelala z Uk Craft – hammered papirja in kovinskimi šablonami Najlepši par – Pokrajina. Hribe sem osenčila z Distress Oxide Hickory smoke blazinico. Iz papirja, ki sem ga v tej objavi pobarvala z raznimi zelenimi blazinicami, spreji in voščenkami, sem izrezala jelko (rezalna šablona Najlepši par – Jelen pod smrečico), ki sem jo prav tako osenčila z Distress Oxide Ground espresso blazinico.

Voščilo Merry Christmas je štampiljka Stampers Anonymous & Tim Holtz: Department Store, ki sem ga vroče embosirala z WOW Primary Apple Red prahom. Tudi ta izrez sem osenčila z Distress Oxide Ground espresso blazinico.

Acetata nisem še nikoli suho embosirala, a sem želela preizkusiti, saj je to bila tudi ena od delavnic iz prvega letnika v Ustvarjalni akademiji – 1. letnik

Se tudi tebi zdi zanimiva taka oblika voščilnice? Zapiši spodaj v komentar, res me zanima.

VOŠČILNICO PRIJAVLJAM NA:

P.S. S to voščilnico sem bila izbrana med najbolšimi voščilnicami na slednjih blog izzivih. Izbora sem zelo vesela, saj potrjuje, da s svojim ustvarjam grem v pravo smer.

52 Christmas Card Throwdown: February 2023 stash challenge
  • The 12 months of Christmas: #97 AG Christmas – w/Optional Twist “INTO THE WOODS”
The 12 months of Christmas: May 2023

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

26 komentarjev

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja