Autumn,  Dispress spray,  Distress crayon,  Distress Oxide,  Distress watercolor pencils,  Mavelu,  Najlepši par,  Sizzix,  Tonic studios,  Voščilnice - za rojstni dan

Rože v jesenskih tonih

Današnja voščilnica je odšla v roke slavljenki ob njenem 50. rojstnem dnevu. Zaželeli so si voščilnico z rožami v jesenskih tonih, primernih letnemu času. Hkrati so si zaželeli, da bi voščilnica imela veliko dimenzije in da ne bi imela klasične oblike. Dimenzijo sem dosegla z izrezi v več slojih, pri izrezih črk sem uporabila tudi kappa ploščo. Voščilnica ima kvadratno obliko in je troslojna. 

Naročnica voščilnice bo sama izvezla motiv jadrnice v modro-rumeni barvni kombinaciji, zato sem v notranjost voščilnice enake motive dodala tudi jaz. Tako je končno darilo še bolj personalizirano.

Tonic Studios Hello Beautiful Floral Frame, Tonic Studios Seamlessly Beautiful Crystal Sphere, Circle wonky stitched die, Sizzix Bloom Colorize by Tim Holtz

Tehnikalije

Ozadje sem izdelala z Distress Oxide: Fired brick, Spiced Marmalade, Fossilized Amber, Peeled paint. Nanj sem položila dva bela izreza šablone Tonic Studios Hello Beautiful Floral Frame. Dodatno sem izrezala še krog iz seta Tonic Studios Seamlessly Beautiful Crystal Sphere in Circle wonky stitched die. Ime slavljenke in število 50 sem izrezala s šablonami Tine Baša za Rayher Velike številke s kappa plošče in nanje zalepila še črn in zlat karton. 

Cvetlično okrasje je narejeno s šablonami Sizzix Bloom colorize, ki sem jih pobarvala z Distress Crayon, Watercolour pencils, Oxide spray in Spray stain.

Na notranjo stran voščilnice sem dodala izrez jadrnice in odtisnila s črno Versafine Onyx black blazinico morsko pokrajino iz seta Tonic Studios Ahoy Sailor. Voščilo Mavelu Pozornost za vsak dan sem odtisnila z Memento Bahama Blue blazinico. 

Na željo naročnice sem s tiskalnikom natisnila tudi voščilo. Kuverto sem okrasila s štampiljkami Najlepši par – vrtnice

Naročnica je bila zelo zadovoljna, upam, da bo tudi slavljenka. Kaj pa ti meniš, ti je všeč voščilnica?

VOŠČILNICO PRIJAVLJAM NA:

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

3 komentarji

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja