Autumn,  Darilna kuverta,  Foil quill,  Marianne Design,  Najlepši par,  Scan-n-cut,  Slimline,  Tonic studios,  Voščilnice - moške,  Voščilnice - za rojstni dan

Voščilnica s trto in žepkom

Še eno praznovanje okrogle obletnice, tokrat je Franko praznoval svojih 60 let. Za darilo je dobil vstopnico za koncert, zato je bilo najbolj praktično izdelati voščilnico z žepkom za karto. 

Tehnikalije

Voščilnica je malenkost višja od A4 formata, saj je v njej zložena ravno taka dimenzija karte. 

Na sprednji strani je na zelen papir s teksturo s Svetlečo folijo Gold foil in pomočjo WeR Memory keepers Foil Quill in Scan-n-cut naprave, vtisnjen zlat rob, grozdje in število 60. Prav tako sem s črno folijo vtisnila ime slavljenca. Osrednji motiv na sprednji strani je, poleg voščila, okno narejeno s šablono Najlepši par – V toplem domu. Skozi okno se vidi slavljencu ljuba Izola. V notranjost sem s tiskalnikom natisnila voščilo, na stran žepka pa sem dodala motiv vinskega kozarca in steklenice iz seta štampiljk in rezalnih šablon Marianne Design Hetty’s wine, ki sem jih pobarvala z Nuvo alkoholnimi markerji. Tako kot pri voščilnici Sir, pršut in vino – My Artsy Day, sem tudi tukaj nalepko na steklenici spremenila iz Merlota v Malvazijo, ker ima slavljenec raje to sorto vina. Končni detajl sem dodala z Nuvo Vintage drops – Chalk stick.

Voščilnica se zapre z vrvico iz naravnih vlaken.

Naročnica je bila zelo zadovoljna, upam, da bo tudi slavljenec. Kaj pa ti meniš, ti je všeč voščilnica? Bi ti pri obdarovanju voščilnica z žepkom prišla kdaj prav?

VOŠČILNICO PRIJAVLJAM NA:

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

6 komentarjev

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja