Darilna kuverta,  Najlepši par,  Tonic studios,  Ustvarjalna akademija 2022/23,  Voščilnice - za rojstni dan

Indigo voščilnica z žepkom za bon

Zadnja v seriji voščilnic za okrogle obletnice, ki sem jih izdelala pred kratkim, je bila ženska voščilnica za 40. rojstni dan. Naročnica si je zaželela, da naj je voščilnica v indigo barvi in ima prostor za bon. 

Tehnikalije

Naslovnico sem izdelala iz različnih scrapbook papirjev, od tega je en barvni papir neznanega porekla, trije pa so Tonic studios: Mirror card Burnished Rose, Pearlescent card Blushing pink, Specialty paper Blush heart. Slednji je poseben, saj ima tudi embosirana srca.

Na sredino voščilnice sem z zlatega papirja izrezala število 40 s šablono Tine Baša za Rayher Velike številke in voščilo “Vse najboljše” Voščila na vrvici – Rezalne šablone Najlepši par.

V notranjosti sem izdelala žepek za bon, kot nam je pokazala Andreja Majhen v delavnici Ustvarjalne Akademije 2022-23. Dodala sem tudi izrez taga narejeno s šablono Najlepši par – Tag z dodatki in štampiljko Podarjeno z veseljem.

Kaj meniš, ti je všeč voščilnica? Bi ti pri obdarovanju voščilnica z žepkom prišla kdaj prav?

VOŠČILNICO PRIJAVLJAM NA:

S to voščilnico sem se uvrstila med 5 najlepših voščilnic na blog izzivu AG #192 Lil patch of crafty friends. Izbora sem zelo vesela 🙂

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

6 komentarjev

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja