Darilna kuverta,  Distress Oxide,  Foil quill,  Mavelu,  Najlepši par,  Scan-n-cut,  Sizzix,  Voščilnice - za rojstni dan

Rože na darilni kuverti

Tokratna voščilnica je zahtevala nekaj posebnega, saj je slavljenka praznovala častitljivih 90 let! Ni kaj, gospo bo potrebno vprašat po dobrem receptu za … življenje.

Stranka mi je omenila, da bodo slavljenki podarili gotovino, prepričana pa sem bila tudi, da ji bodo želeli tudi napisati lepo voščilo ob taki okrogli obletnici. Zato sem se odločila narediti izdelek, ki ga še nikoli nisem, sem pa vedela, da bo ravno pravšnji za to stranko in priložnost. Izdelala sem darilno kuverto. 

Glede na to, da je to bil zame nov tip izdelka, sem se najprej lotila tehničnega načrtovanja same strukture kuverte. Tukaj mi je v navdih bila izdelava kuverte od Creativemomentsbynataly – hvala 🙂 , saj vsebuje prostor za voščilo, manjšo kuverto za drobiž ali darilni bon ter žep, v katerem je karton, na katerega se lahko napiše osebno posvetilo. Tako je sama kuverta preprosto lahko darilo sama po sebi. Osnovo kuverte sem izdelala s craft papirjem in belim papirjem s teksturo blaga.

Sledila je rožnata dekoracija, ki sem jo izdelala s šablono Sizzix Bloom colorize, ki sem jo pobarvala z Distress Oxide blazinicami: Vintage photo, Peeled paint, Evergreen bough, Spun Sugar, Worn Lipstick, Fossilized Amber in Ground Espresso. 

Voščila v notranjosti kuverte sem izdelala s štampiljkami Najlepšega para Podarjeno z veseljem, Sanje in Ob rojstnem dnevu, ter Mavelu Ob svojem času. Voščilo na naslovnici sem izdelala s pomočjo WeR Memory Keepers Foil Quill in Brother Scan-n-cut naprave, s katero sem s črno folijo odtisnila voščilo. Za piko na i sem z zlatim Gelly roll pisalom obrobila bele liste na kuverti. Kuverta se zapre z velcro ježki.

Se ti zdi taka oblika voščilnice uporabna? Bi raje podaril/-a tako voščilnico, kot navadno voščilnico, ki jo ponavadi priložiš darilu?

VOŠČILNICO PRIJAVLJAM NA:

Najlepši par: Galerija junij 2022 – štampiljke z voščili

Vesela hiška: Pravokotnik

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

7 komentarjev

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja