Darilna kuverta,  MFT,  Sizzix,  Tonic studios,  Voščilnice - moške,  Voščilnice - za rojstni dan

Motoristična voščilnica

Tokratna voščilnica je narejena za petnajstletnika, ki vozi dirkalni motor. Zato sem vključila barve njegovega motoristične ekipe in natisnila tudi njegov logotip.

Tehnikalije

Naslovnico sem izdelala iz Uk Craft A3 bel linen papirjem, v katerega sem izrezala s šablono Tonic – Background & Borders vzorec, ki spominja na odtis motorističnih gum na cesti. Ta sloj sem na črno podlago prilepila s 3D penastimi blazinicami ter tako izrezom dodala še večji učinek. Voščilo sem odtisnila s štampiljko MFT-Adorable Elephants in Memento Lady Bug Dew drops blazinico. Število 15 sem vroče embosirala z WOW Primary Apple Red prahom, da tako pridobi bleščeč videz.

V notranjost voščilnice sem dodala rdečo kuverto, v kateri je slavljenec dobil darilo ter nanjo odtisnila štampiljko iz seta Tonic studios Aloha Paradise Stamp Club. Prav tako sem z Memento Lady Bug odtisnila štampiljko gum iz seta Tonic – Background & Borders. Tonic Studios Stamp Club seti so mi všeč ravno zato, ker ponujajo kombinacije ujemajočih rezalnih šablon in štampiljk.

Se ti zdi, da bi podobno voščilnico lahko kdaj tudi podaril/-a kakemu motorističnemu navdušencu?

VOŠČILNICO PRIJAVLJAM NA:

P.S Ta voščilnica je bila izbrana med najboljše tri na blog izzivu Pammie’s Inky Pinkies Challenges, česar se zelo veselim.

AG #2250 18 Dec 2022
AG #2250 18 Dec 2022

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

12 komentarjev

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja