Dispress spray,  Najlepši par,  Ustvarjalna akademija 2022/23,  Voščilnice - za rojstni dan

Okrogla stopničasta voščilnica s torto

Včasih rada bližnje presenetim z rojstnodnevno voščilnico, ki je posebne oblike. Na tej voščilnici sta tako voščilo in torta, razporejena na drugačen način, vsak na svojem bregu.

Tehnikalije

Na tej voščilnici sem uporabila kar dve novo pridobljeni znanji iz Ustvarjalna akademija – 2. letnik (1.6. Izdelava stopničastih osnov in voščilnica z motorjem; 2.7. Marmoriranje z brivsko peno), saj sem voščilnico naredila v posebni okrogli stopničasti obliki (circular side step card), marmorni videz na ozadju pa je narejen s posebno tehniko, v kateri sem uporabila barvne medije (Distress spray Mustard seed ink, Lumberjack plaid ink, Crackling campfire oxide; zlate in rdeče tekoče polperle, zlat prah Perfect pearls-gold v vodi) in moško peno za britje. Ja, tako je, za barvanje ozadja sem si pomagala z moško peno za britje.

Izrezi so narejeni s šablonami Najlepši par: Vse najboljse 5, Cvetoce srce, Amerikanka zepek 3d. Posebnost te voščilnice pa je Rayherjeva rezalna šablona torte, ki je nastala ob njihovi 10. obletnici in s katero sodelujem v njihovem decembrskem nagradnem natečaju. 

Se ti zdi zanimiva taka oblika voščilnice, ali so ti ljubše klasične oblike voščilnic?

VOŠČILNICO PRIJAVLJAM NA:

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

6 komentarjev

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja