Embossing powder,  Najlepši par,  Sizzix,  Voščilnice - kar tako

Bela na belem

To voščilnico sem izdelala za #80. izziv v FB skupini Papirčkarice, ki ima temo “3D bela na belo”. Sreča je namreč izbrala mene, kot drugo zmagovalko #78. izziva “Rdeča barva” na kateri sem sodelovala z voščilnicama Okrogla stopničasta voščilnica s torto in Božična zvezda

Tehnikalije

Voščilnico s podobno tehniko sem že izdelala, in sicer je to bila voščilnica Bella bela. Takrat sem bila kar precej v zagati, kako izdelati všečno in še zmeraj zanimivo voščilnico, ki pa naj bo vsa v beli barvi.

Odločila sem se izdelati ozadje s trakci, kot sem to storila na voščilnici Zlata snežinka. Nekateri od teh trakov so preprosti papirnati trakovi iz posebnega papirja, kot so Uk Craft – hammered, Uk Craft – linen, Mondi Color copy Coated glossy, Canon photo paper, paus papir. Ostali trakovi imajo obdelano površino, bodisi s kovinskimi šablonami, bodisi z embosirnimi srajčkami: Sizzix – 3D crackle, Sizzix – 3D Quilted, Marianne Design – df3445. 

Okras na voščilnici sta velika roža, ki sem jo izrezala iz bele moss gume s Sizzix Bigz A10143 šablono in metulj, ki je izrezan s šablono Najlepši par – Elegantni metulj. Spodnji del metulja sestavljajo 3 sloji paus papirja, zgornji del pa je dodelan z vroče embosiranim WOW White Puff Twinkle embossing prahom. 

Voščilo je štampiljka Najlepši par – Razpri krila odtisnjena s sivo Versafine Smokey Gray blazinico.

Pri tej voščilnici sem imela izziv, kako združiti razne bele elemente in hkrati ustvariti lepo, zanimivo voščilnico. Še večji izziv pa je bil to voščilnico fotografirati, saj kamera ni lepo ujela vseh različnih belih odtenkov in tekstur.

Kaka se ti zdi voščilnica? Zapiši spodaj v komentar, res me zanima tvoje mnenje.

VOŠČILNICO PRIJAVLJAM NA:

Najlepši par: Galerija Februar 2023

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

En komentar

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja