52CCT,  Embossing powder,  Najlepši par,  Tonic studios,  Voščilnice - praznične,  Zima

Znamke iz paus papirja

Danes vam pokažem dve praznični voščilnici, ki imata podobno tematiko znamke in snežink. Ustvarila sem kar dve, ker se nisem znala odločiti, katera mi je ljubša. 

Z njima sem tudi gostja na blog izzivu 52 Christmas Card Throwdown z aprilsko temo tehnike embosiranja paus papirja, saj sem bila izbrana za zmagovalko z voščilnico Vintage Santa.

Tehnikalije

Zvezda obeh voščilnic je paus papir, ki je suho embosiran s pomočjo srajčke Altenew – Starry Patterns. Obliko znamk sem izrezala s šablonami Najlepši par – Vesela pošta iz temno modrega papirja z linen teksturo.

Na prvi voščilnici sem z obojestranskim lepilnim trakom zlepila skupaj dva sloja paus papirja in tako dobila bolj bel videz obdelanega papirja. Slednjega sem obrobila z zlatim okvirjem (šablona Tonic Studios –  Shaded Terrace Die Set). Dodala sem še veliko snežinko iz belega kartona (Najlepši par – Snežinka s šivi) in vroče embosirano voščilo (Nuvo – Classic Gold embossing powder, Studio Light – Hello Winter stamp set).

Drugo voščilnico sem naredila z embosiranim ozadjem iz paus papirja, katerega sem pobarvala z Ranger alkoholnimi inki v odtenkih Denim, Cloudy Blue, Silver Mixative in Gold Mixative. Voščilo sem izrezala s pomočjo šablone Najlepši par – Vesele praznike 3 in belega ter holografskega kartona. Za piko na “i” sem dodala še nekaj izrezov snežink, zvezdic in en rdeč srček na sredi voščila in same voščilnice.

Upam, da bosta med naslednjimi božično-novoletnimi prazniki voščilnici z motivom znamk odposlani v svoje domove.

VOŠČILNICO PRIJAVLJAM NA:

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

14 komentarjev

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja