Distress Oxide,  Distress watercolor pencils,  Embossing powder,  Najlepši par,  Sizzix,  Tim Holtz,  Voščilnice - moške,  Voščilnice - za rojstni dan

Oldfashioned

Inspiracijo za to voščilnico sem dobila od zelo talentirane ustvarjalke Zoe Hillman, ki je s podobnimi elementi ustvarila čudovito voščilnico, vidite jo lahko na prejšnji povezavi. Izdelala sem jo za rojstni dan moškega, ki je zelo odprtega uma.

Voščilnica za gentlemana

Tehnikalije

Najprej sem pripravila ozadje. Na Daler Rowney – Mixed Media papir s pomočjo stencil šablone Najlepši par – Topli žarki in rumene blazinice Distress Oxide Squeezed lemonade izdelala ozadje. Nato sem čez stencil dodala embossing blazinico in vroče embosirala Ranger Frosted Crystal embossing powder. Z emboss resist tehniko sem nato dodala tri odtenke modre barve Distress oxide blazinic: Tumbled glass, Mermaid lagoon, Uncharted Mariner. Za dodaten učinek sem na ozadje dodala še nekaj kapljic vode in kapljic zlate barve narejene z razredčeno Nuvo embosirno pasto. Ozadje sem na koncu izrezala z Rezalno šablono TinaB: Pravokotniki s šivi, ga ob robu osenčila z rjavo in črno barvno blazinico, ter ga spraskala, da sem dobila iztrošen videz papirja.

Nato sem iz barvnega papirja pripravila izreze s pomočjo kovinske šablone Sizzix & Tim Holtz – Tailored. Napis in žarnico sem odtisnila s štampiljko Viva Decor – Old fashioned design. Izreze sem pobarvala z Distress watercolor barvicami, na žarnico sem dodala Glossy accents.

Ti je všeč vintage stil voščilnice? Zapiši spodaj v komentar, res me zanima tvoje mnenje.

VOŠČILNICO PRIJAVLJAM NA:

P.S S to voščilnico sem bila izbrana med najboljše voščilnice na blog izzivu. Izbora sem izredno vesela, saj pomeni, da je design team izbral mojo voščilnico izmed velikega števila voščilnic ustvarjalk z vsega sveta. Hvala!

The male room: #173 – stencil & die (May 2023)

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

14 komentarjev

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja