52CCT,  Tonic studios,  Voščilnice - praznične,  Zima

Božična zvezda na zeleni podlagi

Božična zvezda je eden od simbolov praznikov in zelo rada jo uporabljam na prazničnih voščilnicah. Tudi tokratna voščilnica ni izjema.

Tehnikalije

Za ozadje sem uporabila potiskan papir, ki je svetlo zelene barve in ima potiskan karo vzorec v zlati barvi. Različni sloji božične zvezde so izrezani iz 4 odtenkov rdečega papirja s pomočjo rezalne šablone Honey Bee – Lovely layers Poinsettia. 

Rdeča božična zvezda

Voščilo sem odtisnila z Memento – Cottage Ivy in ga nato posula s prozornim embossing prahom Ranger – Clear embossing powder, ter ga vroče embosirala, zato da pridobim lesketajoč videz voščila. Štampiljka je Tonic Studios – Glorious Poinsettia. Voščilo sem dodatno okrasila z zelenimi trakci v dveh različnih odtenkih zelene. 

Ostanke trakov, ki nastanejo ob rezanju papirja rada spravim v majhen predalček, ker vem, da mi bodo sigurno prišli prav pri kakem projektu, tako kot je ta voščilnica. Take ostanke trakov sem uporabila tudi pri teh voščilnicah: Bella bela, Bela na belem, Zgodba o ujeti snežinki, Zlata snežinka, 3 rojstnodnevne rože.

Skoči jih pogledat in v komentar mi povej, ali se tudi tebi zdi zanimiva uporaba teh ostankov?

VOŠČILNICO PRIJAVLJAM NA:

P.S S to voščilnico sem zmagala na blog izzivu. Zmage sem izredno vesela, saj pomeni, da je design team izbral mojo voščilnico izmed velikega števila voščilnic ustvarjalk z vsega sveta. Hvala!

Once upon a time: #9 Corduroy (May 2023)
The holly and Ivy Christmas challenge: #137 – AG Christmas (April 2023)

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

11 komentarjev

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja