Voščilnice - kar tako

Ugriznjena lubenica

🎵 Lubenica okrogla, debela, 

najmočnejša hotela je biti,

vse, prav vse je hotela prekositi,

nekega dne začela je jesti:

mljask mljask, začela je jesti,

mljask mljask, začela je jesti. 🎵

Voščilnica z lubenico

Tehnikalije

Inspiracijo za voščilnico sem dobila pri ustvarjalki Jessica Shier in ji dodala nekaj svojih elementov.

Najprej sem na Akvarelni papir nanesla Distress oxide v odtenkih Candid apple, Picked raspberry, Twisted citron, Mowed lawn. Nato sem spodnji del osnove polkrožno odrezala s pomočjo največje rezalne šablone Studio Craft Essentials – Nested circles. Nato sem na osnovo pokapljala in popivnala vodne kapljice. Koščice v lubenici sem nadomestila z odtisi src, ki sem jih odtisnila s pomočjo Distress Archival Black soot. Da bi izgledale, kot da se svetijo, sem jim dodala odseve z belim Edding markerjem.

Na spodnji del lubenice sem dekorativno dodala pas s črnimi črtami, narejenimi s pomočjo štampiljke MFT – Diagonal Stripes Background Stamp. Na vrhu sem z rožnato šablono izrezala obliko, ki naj bi spominjala na ugriz v kos lubenice 🙂. Voščilo sem odtisnila s štampiljko Colorado Craft Company – Sweet Friend Cupcake. Okrasila sem ga z dekorativnimi trakovi, ki so mi ostali pri izdelavi prejšnjih projektov. Če te zanima, sem o tem povedala več tudi v tej objavi.
 

Želela sem izdelati simpatično voščilnico, ki bi bila za sladkosnedo osebo. Predvsem pa, da bi nekomu pričara nasmeh na obrazu in polepšala dan. 

Imaš tudi ti rad/a lubenice? Poznaš koga, komur bi z veseljem podaril/a to voščilnico? Zaupaj mi v komentar.

VOŠČILNICO PRIJAVLJAM NA:

P.S S to voščilnico sem zmagala na blog izzivu. Zmage sem izredno vesela, saj pomeni, da je design team izbral mojo voščilnico izmed velikega števila voščilnic ustvarjalk z vsega sveta. Hvala!

Krafty chicks challenge: #665 All occasion week (Maj 2023)
Love to Scrap challenge blogspot: AG #161 (Julij 2023)

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

10 komentarjev

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja