Voščilnice - za rojstni dan

Voščilnica za 70 let

Pri izdelavi te voščilnice sem imela prosto pot. Naročnica si je zaželela le nekaj nežnega in naj bo v notranjosti voščilnice mini kuverta za bankovce, ki bodo podarjeni za darilo ob okrogli obletnici. Takoj sem pomislila na izdelavo voščilnice z rožnatimi elementi in zlato poudarjeno številko 70. rojstnega dne. 

Čestitka za 70. rojstni dan

Tehnikalije

Takoj sem želela preizkusiti novosti od Wayanay craft bird , ki sem jih dobila pred kratkim. Začela sem z ozadjem, ki sem ga iz belega in nežno rumenega kartona izdelala s tehniko “paper piecing” in rezalne šablone Wayanay craft bird – Sončni žarki okvir. Nanj sem prilepila oval v isti barvni kombinaciji. Izdelan je s srednjo rezalno šablono Wayanay craft bird – Tanki ovalni okvirji. Najlepše detajle na voščilnici sem gotovo dosegla z rožami in listi iz seta rezalnih šablon Wayanay craft bird – Drobne cvetlice, ki sem jih izrezala v različnih odtenkih rumenega, oranžnega in zelenega kartona. Nekateri imajo tudi videz perle. Okoli cvetlic in listov sem dodala rumeno obarvane kapljice z Nuvo Jewel drops – Limoncello.

Voščilo sem izdelala s pomočjo naprave Brother Scan-n-cut in nastavka za pisalo, v katerega sem namestila Sakura Gelly Roll – Black. Zlata številka 70 je izrezana z rezalnimi šablonami Tine Baša za Rayher Male številke v dveh slojih: najprej sem izrezala kappa ploščo, nanjo sem zalepila še enake izreze iz zlatega kartona. 

V notranjosti sem dodala še mini kuvertico, namenjeno denarju, v enakem odtenku, kot sem ga uporabila na zunanjosti voščilnice. Nanj sem odtisnila pozornost s štampiljkami Najlepšega para – Podarjeno z veseljem.

Ker bo voščilnica že sama po sebi darilo, sem zraven seveda priložila tudi okrašeno kuverto. Odtis je narejen s štampiljko Gina K – Flowers for you.
 

Naročnica je nad voščilnico bila navdušena. Upam, da bo tudi slavljenka. 

Kaj pa ti meniš? Bi lahko tako voščilnico podaril/a komu poznanemu?

VOŠČILNICO PRIJAVLJAM NA:

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

14 komentarjev

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja