Distress Oxide,  Foil quill,  Najlepši par,  Scan-n-cut,  Slimline,  Vesela hiška,  Voščilnice - za rojstni dan

Samorogi in mavrica

Praznovanje prvega rojstnega dne je nekaj posebnega in za ljubko punčko Emili sem se odločila izdelati prav tako ljubko voščilnico s samorogi in mavricami. 

Tehnikalije

Voščilnica je troslojna DL oz. “amerikanka”. Prva stran je namenjena slikoviti dekoraciji, na drugi strani je voščilo izdelano s pomočjo roza folije in WeR Memory Keepers Foil Quill in Brother Scan-n-cut naprave, na tretji strani pa je žepek za darilni bon oz. kartico.

Štampiljke Čarobni samorogi od Najlepšega para sem pobarvala z Alkoholnimi markerji od Spectrum noir. Grivo in rep sem dodatno pobarvala s Spectrum noir sparkle bleščicami. Z enakimi odtenki kot samorogove grive sem pobarvala mavrico, ki sem jo izrezala s Sizzix šablonami. Samoroge, oblake in mavrico sem zalepila na mavrično ozadje pobarvano s stencil šablono (domače izdelave) pobarvano z distress oxidi (Spun sugar, Shaded lilac, Peacock feather, Tumbled glass). Za zaključen videz sem na sliko zalepila s 3D penastimi blazinicami še okvir. 

Žepek za bon sem izrezala s šablonami Najlepšega para Okrašeni pravokotniki in šablono za režo, katere izvor se več ne spomnim.

Zvezdice v notranjosti voščilnice in na kuverti (prav tako štampiljke Čarobni samorogi) sem odtisnila z Versafine Smokey Gray. Seveda sem izdelala tudi ujemajočo kuverto.

VOŠČILNICO PRIJAVLJAM NA:

Najlepši par: Galerija junij 2022Čarobni samorogi, Okrašeni pravokotniki

Vesela hiška: Pravokotnik 

Simon Says Instagram monthly challenge: Card and matching envelope 

The fairy and the unicorn challenge: June 2022 challenge – Fairy 

Crafting happiness challenges: Allways Anything goes (AG)

Krafty chicks challenge: All occasions week 

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

8 komentarjev

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja