Distress Oxide,  Filc,  Mavelu,  Najlepši par,  Ustvarjalna akademija 2021/22,  Voščilnice - kar tako

Ljubo doma

Tokrat sem naredila čestitko paru, ki se je pred kratkim vselil v nov dom. 

Vedela sem, da bom za izdelavo uporabila šablono hiše, želela pa sem narediti posebno obliko same čestitke. Kot nalašč smo januarja v Ustvarjalni akademiji izdelovali interaktivne voščilnice z zanimivimi pregibi. Tako sem si za današnjo čestitko izbrala tako obliko, ki ima v notranjosti dodaten cik-cak element, kot nekakšna harmonika.

 Tehnikalije

Na zunanjem panelu sem z Distress oxidi pobarvala travnik in nebo. S pomočjo stencil šablone Najlepši par Topli žarki sem ustvarila tudi videz žarkov. Hišo sem izrezala z barvnimi kartoni s šablono Najlepši par V veseli vasici. V okna sem dodala Glossy accents in s tem pričarala učinek stekla. Za popestritev in drug učinek sem izrezala drevesa in cvetlice iz filca, uporabila sem nove šablone Najlepši par Drevesa. Sam panel sem izrezala s šablono Mavelu Pravokotniki z obojestranskimi šivi in ga nalepila na temno zelen karton. Voščilo sem odtisnila z novimi štampiljkami in šablonami Najlepši par Kupon za srečo

V notranjosti sem ponovno izrezala dva bela panela s šablonami Mavelu Pravokotniki z obojestranskimi šivi in ju nalepila na temno zelen karton. Nanje sem odtisnila voščili iz seta Najlepši par Najlepši trenutki

Zvezda čestitke je cik-cak harmonika, ki se raztegne, ko se odpre čestitka. Vsaka stranica ima svojo vsebino, dve imata dodatna voščila odtisnjena z Mavelu štampiljkami (iz božičnega kompleta), na drugi dve pa sem dodala izrez ključa in psa, saj imata obdarjenca psa.  

Seveda sem okrasila tudi kuverto, na katero sem odtisnila štampiljko Najlepši par Zimska vasica.

Nimam pogosto priložnosti izdelati čestitke ob vselitvi, zato sem želela to narediti še toliko bolj posebno. Misliš, da mi je uspelo?

VOŠČILNICO PRIJAVLJAM NA:

Najlepši par – Galerija meseca februarja

Najlepši par – Galerija pomlad 2022  

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

2 komentarja

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja