Distress ink,  Distress Oxide,  Mavelu,  Najlepši par,  Voščilnice - za rojstni dan

Medvedek v fičkotu

Priložnost sem imela izdelati čestitko za fantka, ki je praznoval 6. rojstni dan. V dvomu sem bila ali je za 6. rojstni dan ŠE primerno uporabiti medvedke in slončke, ali je že čas za pirate in podobno…


Odločila sem se za nekaj vmes. Želela sem preizkusiti (zame nov) komplet štampiljk Marininega fička, da pa bo sličica malo bolj blizu otroški voščilnici sem dodala prikupnega medvedka, ki kuka skozi vrata.

Tehnikalije
Na Marinini strani sem dobila navdih kako naredit ozadje s štampiljko namenjeno barvanju pločevink. Uporabila sem Distress Ink Twisted citron in Spiced Marmelade. S sivim kartonom pa sem »dodala« cesto. Avto (Distress Oxide Salty Ocean in Broken China) in balone (Distress Oxide Tumbled Glass in Salty Ocean) sem izrezala in s 3D penastimi blazinicami prilepila na ozadje. Senca avtomobilskih gum (Distress Oxide Hickory Smoke in Black sooth), odsev luči (Distress Ink Spiced Marmelade) in napis »Bruum bruuuum« sem odtisnila neposredno na ozadje in tako dosegla občutek dimenzije na čestitki. Iz črnega kartona sem izrezala št. 6 in jo nalepila neposredno na enega od balonov. Medveda in darila sem pobarvala s Staedtler flomastri, medveda sem dodatno pobarvala s Faber Castell Polychromos barvico, da bi mu tako dodala nekoliko teksture.

PRI IZDELAVI SEM UPORABILA:

Štampiljke: Mavelu Fičko in Fičko dodatki; Najlepši par Mali medvedki

Kovinske šablone: Najlepši par Mali medvedki, Najlepši par Okrašeni pravokotniki, Memory box Classic number

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja