Darilna kuverta,  Mavelu,  Sizzix,  Tonic studios,  Voščilnice - moške,  Voščilnice - za rojstni dan

Kemija na darilni kuverti

Včasih imam občutek, da bom s svojim izdelkom uspela doseči svoj namen: osrečiti obdarovanca/-ko. Zamisel sem dobila takoj, ko sem izvedela, da moram narediti kuverto za 30. rojstni dan. Ampak nikoli ne morem biti prepričana, dokler izdelek ni v rokah slavljenca.

Tehnikalije

Ponovno sem izdelala darilno kuverto po preverjenem “načrtu” kot pri kuverti z rožami. Spremenila sem le nekaj malenkosti, izpostavila bi zapiranje z magnetom. Moškim so ponavadi take stvari všeč. 

Slavljenec je študiral kemijo, zato sem se takoj spomnila, da imam primerne digitalne izreze. Ostali del voščilnice sem prilagodila tem izrezom: uporabila sem zelene, rdeče in modre papirje na preprosti beli osnovi, ki sem jo naredila z Uk Craft A3 bel linen papir. 

Naslovnico sem izdelala z voščilom iz črnega papirja in izrezi narejeni z dvema šablonama: Tonic – Background & Borders, ter Tim Holtz&Sizzix – Alphanumeric Theory. Rob sem okrasila z rdečim in zelenim izrezom papirja, ki sem ga na daljši stranici privzdignila s 3D penastimi blazinicami

V notranjosti sem s črno blazinico odtisnila voščila Mavelu Močni napisi, Napisi za vse priložnosti, Verjemi v lepoto sanj. Kuverta ima tudi prostor, namenjen osebnemu, ročno napisanemu voščilu ali posvetilu. Prav tako ima še manjši žepek oz. kuvertico v katero se lahko lično shrani darilni bon ali bankovci.

Slavljenec je bil navdušen nad kuverto in darilom, ki ga je slednja vsebovala. Presenečen je bil nad vsemi detajli in seveda magnetnim zapiranjem oz. odpiranjem. 

Lepo je, ko vidiš, da so tvoji občutki bili pravilni in so pričakovanja bila izpolnjena.

VOŠČILNICO PRIJAVLJAM NA:

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

6 komentarjev

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja