Darilna kuverta,  Distress Oxide,  Filc,  Mixed Media,  Najlepši par,  Poletje,  Ustvarjalna akademija 2022/23,  Voščilnice - za rojstni dan

Kvačkan travnik

Ob praznovanju okroglih rojstnih dni se veliko strank odloči, da želi svoje darilo predati v lični škatlici ali kuverti z voščilom in osebnim posvetilom. Tako je nastala tudi ta voščilnica z okvirjem. Naročnica je spretna kvačkarica in si je zaželela voščilnico za 40. rojstni dan, kjer bi vključila njene kvačkane rožice. Tako bi slavljenki, poleg darila, ostala v spomin tudi voščilnica z osebno noto. Lepa gesta, kajne?

Tehnikalije

Oblika voščilnice spominja na knjigo, naredila pa sem jo po navodilih iz Ustvarjalna akademija – 2. letnik (2.4. Voščilnica z okvirjem (shadow box) in rožice iz papirja; 2.8. Pentlje in vozli). 

Na sprednji strani sem z Distress Oxidi pobarvala travnik in nebo. Nanje sem prilepila kvačkane rožice in stebla rož, ki sem jih izrezala z raznimi šablonami (Najlepši par – Marjetice, Craftelier – Set of Bouquet). Poleg rožic krasijo sprednjo stran še št. 40 (šablone Tine Baša za Rayher Velike številke), ter odtisnjeno voščilo (štampiljka Najlepši par Voščila za vse priložnosti).

Notranjo stran sem okrasila s potiskanim papirjem listja iz dolgoletne zaloge. Na levo stran sem dodala bel papir, ki je mišljen za ročno napisano posvetilo naročnice voščilnice. Papir se lahko odstrani in spet zatakne v dveh kotih, zato, da se voščilo lažje napiše. Na desni strani voščilnice je izbočen okvir, v katerem je manjša kuverta. V tej kuverti bo naročnica podarila slavljenki denar za potovanje. Če so zunanjo stran krasile kvačkane rožice, sem se odločila, da bodo notranjo stran krasile rožice iz filca. Izrezi sončnic in listja so narejeni s šablono Najlepši par – Sončnica. Voščilo na kuverti je odtisnjeno s štampiljko Najlepši par – Podarjeno z veseljem. 

Takšne voščilnice zahtevajo čas pri izdelavi, a ves trud je poplačan, ko je samo darilo v rokah slavljenca oz. slavljenke. Se strinjaš?

VOŠČILNICO PRIJAVLJAM NA:

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

11 komentarjev

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja