Distress Oxide,  Poletje,  Polychromos,  Tonic studios,  Ustvarjalna akademija 2021/22,  Voščilnice - kar tako

Galeb ob sončnem zahodu

Inspiration photo I took at a walk.

Sončni zahodi so nekaj najlepšega, kar premore mati narava. September pomeni, da se poletje zaključuje, a s tem prinese tudi nekaj najlepših sončnih zahodov. 

Na enem od sprehodov on obali sem naletela na čudovit sončni zahod in ga, seveda, slikala s telefonom. Sliko sem uporabila kot inspiracijo za izdelavo ozadja.

Tehnikalije

Distress oxide sunset color combo: distress oxidov: Prize ribbon, Stormy sky, Tumbled Glass, Wilted violet, Seedless preserves, Abandoned coral, Wild honey, Squeezed lemonade

Ozadje sem izdelala s senčenjem distress oxidov: Prize ribbon, Stormy sky, Tumbled Glass, Wilted violet, Seedless preserves, Abandoned coral, Wild honey, Squeezed lemonade.

Oblake in sonce sem nato dodala tako, da sem jih narisala z vlažnim čopičem in odvečno barvo popivnala s papirnato brisačko. Sonce sem nato pobarvala z belim FW akrilnim tušem Daler&Rawney. Detajle sem na koncu dodala z barvicami Faber Castell Polychromos in Prismacolor Premier. 

Najmanjše galebe sem odtisnila s pomočjo črne blazinice Mavelu – Black sapphire in Tonic Studios Tonic studios Ahoy sailor stamp and die set. Večja galeba sta izreza iz črnega kartona iz prej omenjenega seta šablon. Napis “Wish you were here” je prav tako štampiljka iz seta Ahoy sailor odtisnjena z Mavelu Black sapphire blazinico.

Zvezda voščilnice je gotovo galeb, ki počiva na lesenem stebru, ki kuka iz morja. Galeb je večslojni izrez iz črnega kartona, medtem ko je steber narejen iz polovice plutovinastega zamaška za vino. Še vedno sem namreč pod vplivom izdelkov mixed medie, ki smo jih izdelovali v Ustvarjalni akademiji. In ja, slednje vino toplo priporočam 🙂

VOŠČILNICO PRIJAVLJAM NA:

The song I was listening to while making this card was (Sittin’ On) the Dock of the Bay by Otis Redding.

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

10 komentarjev

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja