Mavelu,  Najlepši par,  Tresočka,  Voščilnice - za rojstni dan

Tresočka s samorogi

V septembru sem gostja v FB skupini Papirčkarice, kjer je tema izziva “otroške voščilnice”. Izdelala sem voščilnico v močnih in pisanih barvah, s samorogi, mavrico in zvezdicami. Pa še interaktivna je, saj je trislojna tresočka. A je potrebno dodati, da je namenjena mali punčki?

Unicorn and rainbow shaker card

Tehnikalije

Izdelala sem voščilnico tresočko s tremi zavihki. Prva stran je celotna zavita v okno napolnjeno z sekvini v obliki zvezdic. Na drugi strani sem za ozadje uporabila scrapbook papir z barvnimi linijami, ki spominjajo na mavrico. Izrezala sem jih s šablono Najlepšega para Kvadrati s šivi. Tukaj sem zalepila tudi tri samoroge, iz seta Čarobni samorogi od Najlepšega para, katere sem pobarvala z Alkoholnimi markerji od Spectrum noir. Iz istega seta so še zvezdice in diamanti. Dodala sem še izreze oblakov iz seta ​​Na nebu od Najlepšega para, katere sem pobarvala z Distress Oxide Tumbled glass. Eden od samorogov drži balon, vanj sem prilepila izrez številke 4 (Najlepši par in Rayher-Male številke ), saj je voščilnica namenjena punčki, ki praznuje 4. rojstni dan. V notranjost sem za dekoracijo uporabila različne washi tape. Voščilo je Mavelu štampiljka Napisi za vse priložnosti.

Z interaktivno tresočko, samorogi in živahnimi barvami preprosto ne moreš zgrešit pri voščilnici za punčko. Se ti ne zdi? Zapiši spodaj v komentar, če ti je voščilnica všeč, vesela ga bom.

VOŠČILNICO PRIJAVLJAM NA:

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

9 komentarjev

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja