Distress Oxide,  MFT,  Najlepši par,  Tresočka,  Ustvarjalna akademija 2021/22,  Voščilnice - praznične,  Zima

Bunkica tresočka

Naslednja tresočka, ki sem jo izdelala v sklopu Ustvarjalne akademije, izpolnjuje te kriterije: je okrogla, ima ozadje izdelano z blendanjem inkov, ima pobarvane žverce, ima lebdeči element, za volumen ima plasti iz kappa plošče in je ovita v pentljo.

Odločila sem se izdelati bunkico za na jelko v zelenih odtenkih. Zelo so mi všeč štampiljke MFT Happy Pawlidays, zato sem dve sklenila uporabiti na sprednjem delu bunkice. Jelka in kuža sta pobarvana z alkoholnimi markerji. Kužkove oči sem dodatno poudarila z Nuvo Crystal Drops – Ebony Black in mu s Polychromos črno barvico dodatno narisala nagajiv nasmeh. Lučkam sem sijaj dodala z Nuvo Crystal Drops – Morning Dew

Moj lebdeči element v notranjosti žogice naj bi bil veriga lučk, ki sem jo izrezala z Marianne Design Craftables CR1486 šablono. Slednja se ujema z lučkami, ki so prepletene okoli nesrečnega kužka, ki mu jih ni uspelo postaviti na jelko. Zakaj “naj” bi element bil lebdeč? Ker je moj enostavno predolg in se z laksi ni obdržal v zraku. Nič hudega, važno, da se polnilo za tresočko lepo premika okoli njega.

Krog sem izrezala s šablonami Tonic studios Seamlessly Beautiful Crystal Sphere Die set, med podlago in acetatno folijo sem (prvič) uporabila dve plasti obroča, izrezana iz 3mm kappa plošče. Vrhnji obroč je izrezan iz Tonic studios Mirror card Seafoam Green. Voščilo seveda ni smelo manjkati, odločila sem se “skrajšati” šablono Najlepši par Veliko praznično voščilo, ki sem ga izrezala dvakrat iz temno zelenega kartona za pridobitev dimenzije in enkrat iz belega kartona za senco. Bunkico sem dodatno ovila v zelen trak, s katerim sem na vrhu naredila še pentljo.

Izdelava tresočk me res zabava, tudi vas?

VOŠČILNICO PRIJAVLJAM NA:

Galerija Najlepšega para – Galerija meseca novembra: šablona Veliko praznično voščilo

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja