Scan-n-cut,  Voščilnice - moške,  Voščilnice - za rojstni dan

PS kontroler

Simon je praznoval svoj 34. rojstni dan in zanj sem naredila voščilnico v obliki kontrolerja za Playstation, saj v prostem času rad igra igrice. 

Brother Scan-n-cut PlayStation controller birthday card

Tehnikalije

Idejo in osnovno skico za izdelavo sem dobila na internetu. Izrez s črnim papirjem UK Craft sem naredila s pomočjo Brother Scan-n-cut naprave, manjše kroge pa sem izrezala s kovinskimi šablonami in Sizzixom. Pod črno osnovo sem z lepilom Nuvo Deluxe zalepila še siv karton za občutek sence. Manjše kroge sem izrezala iz barvnih kartonov, tako da se ujemajo z barvami na geometrijskih likih na pravem kontrolerju. Dva večja gumba, ki sta na spodnjem sredinskem delu sem izrezala iz črne foam pene ter s tem pridobila učinek pravih gumbov, ki sta prevlečena z nekakšno gumo. Ostale sem premazala z Glossy accents, ker so tako pridobili gladek videz originalnih gumbov na PlayStation kontrolerju. Vsi gumbi so od osnove “privzdignjeni” z več sloji papirja ali s 3D penastimi blazinicami

Icons made by Freepik from www.flaticon.com

Oblikovala sem tudi notranjost voščilnice. Napisala sem hecno voščilo v “gamerskem” stilu, kjer je slavljenec ob rojstnem dnevu prešel v naslednji level/nivo igre. Ker nikakor ne zaupam mojim lepopisnim sposobnostim, sem tudi to opravilo zaupala Brother Scan-n-cut napravi. Tudi slednja je imela nekaj težav in šele v tretjem poskusu je uspel napis, s katerim sem bila zadovoljna. 

Se vam zdi dobra ideja kontrolerja za strastnega “gamerja”?

VOŠČILNICO PRIJAVLJAM NA:

Facebook skupina Papirčkarice – Izziv #65. – Karkoli za moškega ali fanta

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja