Voščilnice - kar tako

Barbie na morju

Poletje je še v polnem teku in po navdihu novega filma Barbie, sem se odločila narediti voščilnico, kjer bo Barbie uživala na plaži in ustvarjala nepozabne spomine. Ker nisem prevelika ljubiteljica roza barve, sem mojo Barbie izdelala po navdihu modernega pinup dekleta.

Interaktivna voščilnica

Tehnikalije

Voščilnico sem začela z izdelovanjem ozadja. Izdelala sem peščeni del in morski del.

Peščeni del sem izdelala tako, da sem na Distress Kraft Heavystock paper nanesla Nuvo Shimmer Powder – Golden Sparkler in ga našpricala z vodo, da so se odtenki lepo zmešali. Dokler je papir bil še vlažen, sem ga embosirala s Sizzix 3D Embossing folder – Flowing Waves. Na koncu sem zvišane dele zbrusila z brusnim papirjem Distress Sanding Disks, da se ločijo od nižjih, bolj bleščečih delov.

Morski del sem izdelala na glossy papirju katerega sem pobarvala z Nuvo Shimmer Powder – Blue blitz in Distress Oxide Salty ocean, Mermaid lagoon, Prize ribbon, Uncharted mariner. Vzorec barvanja je v obliki kapljic, ki naj bi prikazale videz valov v morju. Ozadnji sem prilepila na DL osnovo voščilnice, njuno stičišče pa sem prikrila s polnilom za blazine oz. plišaste igrače, saj ima podoben videz pene, ki spremlja bučanje valov na obali. 

Nato sem prešla na izdelavo brisače in Barbie. Slednjo sem izdelala s pomočjo šablone Wayanay CRAFT BIRD: Lutka (osnova), katero sem malo prilagodila. Izrez, ki sem ga naredila s priloženo šablono obleke, sem pristrigla tako, da sem izdelala kopalke. Očala za vid, sem z rjavo pobarvanim paus papirjem spremenila v sončna očala. Barbie sem na brisačo prilepila s plastičnim federčkom (action wobble), saj se tako Barbie lahko miga. 

Na koncu sem dodala še voščilo, ki sem ga na okrogel izrez odtisnila s štampiljko Wayanay CRAFT BIRD: Marta in prijatelji, Vesela jesen. Za dekoracijo sem dodala še izreze morske zvezde in školjke (rezalne šablone Tonic Studios Ahoy Sailor), ter steklene kapljice.

Ti je voščilnica všeč? Se ti zdi zanimiva Barbie na federčku? Res me zanima, ali so ti taki dodatki všeč, zato mi, prosim, zaupaj spodaj v komentar. Z veseljem ga bom prebrala 🙂

Barbie na plaži

VOŠČILNICO PRIJAVLJAM NA:

Hvala za ogled in komentarje.

Lep pozdrav.

20 komentarjev

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja